Нова офис сграда на централна улица в кв. Хладилника

 • Категория имот
  СГРАДА
 • Оферта
  ПРОДАВА, ТОП ОФЕРТА
 • Град
  София
 • Цена
  EUR 2,300,000
 • Паркомясто
 • Площ
  2,150 кв.м.

Подробности и Описание

Представяме Ви за продажба офис сграда на централна улица в зона Хладилника, близо до спирка на метро и МОЛ Парадайс. Сградата е на 5 етажа, като партерният етаж е търговска зона. Общото РЗП е 2150 кв.м., от които 200 кв.м. сутерен.

Сградата има пет подхода. Четири от входовете са от към улицата, от които три към търговските площи на северната фасада и един подчертан с козирка централен вход към офисната част. Останалият вход е от запад представляващ рампа за сутеренното ниво, което се използва за паркинг. Конструкцията е стоманобетонна монолитна безгредова. Магазините са разположени  на уличната регулация с витринно остъкляване по цялото им лице. Стоманобетонните елементи на конструкцията са изцяло зад витрините. Входът към офисите е разположен в северната фасада, към него има пост за охрана и помещение за инсталации и санитарни помещения, като едно от тях е предвидено за инвалиди. В дъното е разположена стълбищната клетка с асансьор за пет лица в средата.

Първо, второ и трето ниво са офиси на принципа на отворените пространства и свободна планировка на леки преградни мебели. Подът е повдигнат 12см. с метална конструкция позволяваща всички комуникации да минават през празното пространство между конструкцията и пода. Използва се камък d=3см. или полимербетонови плочи с размери 60/60см., които се поставят без лепене на конструкцията и осигуряват ревизия и флексабилност на комуникациите. Подпокривното ниво се състои от две складови помещения с плосък покрив и тераси.

Отоплението на сградата е решено с конвектори за вграждане в пода по цялата дължина на външните стени, захранвани от газов котел, като същите се използват и за охлаждане чрез захранване от чилъри. Сградата е пред АКТ 16.

Цена 2 300 000 евро.

За информация и организиране на огледи:
+359 885 328385