Archives

Продава Хотелски Комплекс, гр.Чепеларе

Агенция ЕОС ПРО РИЪЛ има удоволствието да Ви представи комплекс състоящ се от 20 самостоятелни къщи к, стилно и уютно обзаведени. Къщите са категоризирани – ‘Къща за гости’ – три звезди. Всяка къща разполaга със собствен двор, обзаведена кухня, маса за хранене, хол, камина, 2 или 3 спални, голяма веранда с изградено барбекю, маса с пейки и стая за бъдеща сауна.
Към комплекса е включна и рецепцията с два апартамента над нея и около 4000 кв.м. УПИ в което е проектирано ресторант, СПА център ,хотелски стаи и паркинг с разрешение за строеж.
Разположен е в югозападната част на гр.Чепеларе в близост до борова гора и ски лифта за Мечи чал.
Обща площ на земята 9.4 дка
общо застроено до момента около 2400 кв.м. РЗП в/у 5.4 дка.

Обекта работи като вилно селище и е на печалба от дейността си !
Обща цена за комплекса 1 500 000 евро (без ДДС). Къщите са построени през 2009 г.
За повече информация – ЕОС ПРО РИЪЛ – +359 885 328385
www.eosproreal.com

Хотелски комплекс в центъра на гр. Банско

Агенция EosProReal има удоволствието да Ви представи тризвезден хотелски комплекс, разположен в старинната, централна част на гр. Банско.
Автентичният дух на комплекса, неговото уникално местоположение, старата къща, строена 1864 г. и механата, правят инвестицията изключително атрактивна и гарантира бърза възвращаемост. Разположен е на площ от 1950 кв.м.
Хотелската част се състои от 10 стаи с две и три легла, 2 апартамента, фитнес зала, сауна, парна баня, масажно, скиорна. Всяка стая има собствен санитарен възел, интернет и кабелна телевизия. Апартаментите разполагат с кухненски бокс, хол, спалня, баня с тоалетна и тераса. Хотела работи активно от 2008 г. целогодишно и има добър рейтинг в туристическите сайтове. Чистата му площ е 650 кв.м.
Комплекса има собствен паркинг за 15 автомобила и двор с обща площ от 870 кв.м.
Старата къща е запазила автентичния дух на Банските възрожденци. Дебели зидове / от 1 м./, бойници, тайни проходи и старинни стенописи изографисани от местни майстори зографи. Таваните са дело на най-добрите дърворезбари от региона. Къщата е на три етажа и е с чиста площ 450 кв.м. Ремонтирана и реставрирана изцяло през 2007 г.
На първия етаж е разположена известна механа, работеща без прекъсване повече от 30 г. Добрата кухня, местните специалитети и традиции, топлината на камината и музикалната програма са осигурявали винаги един постоянен поток от клиенти. Местата са 55 с възможност за увеличение. На втория етаж на къщата има обзаведени 4 спални със сервизни помещения, голям чердак и кухня с всички електроуреди. На третия етаж има 5 самостоятелни стаи с 3 бани и тоалетни. Пригодени са за гости или отдаване под наем.
Архитектурата на комплекса запазва всички традиционни изисквания за старинната част на града и предлага уют, комфорт и топлина на своите гости.
За повече информация и организиране на огледи тел. +359 885 328385.